Seksualni život studenata: Ekonomisti najaktivniji

Reasons-that-Sex-Is-Good-for-Your-Health

Manje sreće u ljubavnom životu imaju filozofi, pedagozi i teolozi koji u prosjeku imaju dva seksualna partnera


Istraživane britanskog portala StudentBeans.com, koje je sprovedeno na uzorku od 4. 656 studenata pokazalo je da su studenti ekonomije seksualno najaktivniji i da tokom studiranja u prosjeku spavaju sa pet seksualnih partnera.
Poslednje mjesto, barem prema ovom istraživanju, zauzimaju studenti teologije, koji su znatno manje aktivni i u toku studiranja u prosjeku spavaju sa dva partnera.
Ekonomiste slijede studenti socijalnog rada sa prosječnih 4, 7 partnera, studenti turizma spavaju s 4, 65 partnera, a agronomi tokom studiranja imaju 4, 4 partnera.
Manje sreće u ljubavnom životu imaju filozofi, pedagozi i teolozi koji u prosjeku imaju dva seksualna partnera, piše Daily Mail.
Svaki šesti student priznaje da je od početka studiranja imao dva partnera, a gotovo 39 posto njih tvrde da su spavali samo s jednim partnerom.
Seks je najvažnija aktivnost za njih devet posto, dok više od polovine njih tvrdi da su prijatelji uvijek na prvom mjestu.
Tek trećina njih smatra kako je suština studiranja učenje, potvrdila je studija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>