Dodjeljene diplome VI generaciji diplomanata Slobomir P Univerziteta!

Dodjela-diploma-2

U svečanoj atmosferi, uz zvuke fanfara i hora Akademije umjetnosti, Slobomir P Univerzitet je 1. oktobra 2012. godine ispratio VI generaciju diplomanata. Na ceremoniji koja je upriličena u Doboju, diplome je primilo 197 diplomanata i 22 magistra.

Za studenta generacije proglašena je Danijela Marković iz Broda.

Osnivač Slobomir P Univerziteta, gospodin Slobodan Pavlović, je izrazio zadovoljstvo što će “šesta generacija diplomaca Slobomir P Univerziteta, svojim znanjem i umijećem, dati značajan doprinos razvoju Republike Srpske i BiH i time mnogima biti uzor za postizanje uspjeha”. Ni vršilac dužnosti rektora, doc. dr Vaso Arsenović, nije krio svoju radost. On je naglasio da su najveći ponos Univerziteta njegovi studenti, sadašnji i bivši, a diplomantima je poželio puno uspjeha u daljoj karijeri. On je obećao da će profesori, asistenti i administracija ovog Univerziteta i dalje vrijedno raditi na tome da i u narednim godinama Slobomir P Univerzitet bude mjesto okupljanja i obrazovanja mladih, kreativnih i vrijednih ljudi.

Svečanosti je prisutvovao veliki broj gostiju iz društvenog, kulturnog i privrednog života Republike Srpske, a diplomantima su se ovom prilikom obratili Predsjednik Skupštine opštine Doboj, gospodin Zdravko Petrović, i predstavnik Ministarstva prosvjete i kulture, gospođa Jelena Starčević.

Prisutni gosti su imali priliku da uživaju u muzičkom programu koji su pripremili studenti i profesori Akademije umjetnosti ovog Univerziteta.

Slobomir P Univerzitet želi svojim nekadašnjim studentima puno sreće i ličnog i poslovnog uspjeha u danima koji slijede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>