Trening za pisanje projekata

pisanje-projekata

Studentska organizacija Univerziteta u Banjaluci (SOBL) realizuje projekat pod nazivom„ “Trening o pisanju prijedloga projekata-Kako kreirati dobar prijedlog projekta i obezbijediti izvore finansiranja”.

SOBL organizuje trening s ciljem upoznavanja studenata o pisanju prijedloga projekata za finansiranje, njihovo osposobljavanje za samostalne radove i njihovo aktivno učešće u raznim projektima.
Trening se sastoji od prezentacije i interaktivnog rada sa grupom na konkretnim prijedlozima projekata, a vodiće ga licencirani edukator za ovaj vid neformalnog obrazovanja.
SOBL za očekivani rezultat ovog projekta smatra da će studenti dobiti dovoljno znanja da mogu sami ili kao članovi i predstavnici određenih organizacija aplicirati za finansiranje njihovih projekata.
Ovaj projekat podržalo je Ministarstvo prosvjete i kulture RS.
Trening će trajati tri dana, a predavanja i radionice održavaće se u popodnevnim časovima u prvoj polovini decembra. O tačnim terminima prijavljeni kandidati će naknadno biti obaviješteni.
SOBL poziva zainteresovane studente da se prijave do 09. decembra 2012. godine u prostorijama SOBL-a ili na e-mail adresu: sobl@sobl.rs.sr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>